Beddengoed serie One

Hinck beddengoedserie One is gemaakt van 100% percal katoen, wat koeler en gladder aanvoelt dan normale katoen. Het beddengoed is verkrijgbaar in diverse uni-kleuren, die uw slaapkamer een frisse, eigentijdse look geven. Het is percal geweven en telt 300 TC. Dit betekent topkwaliteit met een hoge weefdichtheid en garenfijnheid, waardoor het extra lang meegaat! Lees hier meer over deze waanzinnig mooie beddengoedserie. Sleep well!

Onze katoenen beddengoed One is handgeweven, hierdoor is het een sterke nog zachte stof. Des te hoger de draaddichtheid (TC) des te zachter de stof aanvoelt. Ons beddengoed One bestaat uit 300 TC kwalitatief een van de beste stoffen van Nederland. Katoen kan gewassen worden in de machine, wel adviseren we om op een lage temperatuur te wassen met een geschikt wasmiddel. En vooral niet te veel wasmiddel te gebruiken, veelvuldig wassen met teveel wasmiddel kan de kleur van het product aantasten. Daarnaast is het verstandig een progamma met een lage centrifugeer stand te kiezen, onder centrifugeren hebben de vezels namelijk te lijden.

Een ander kenmerk van katoen is dat het de eerste keer in de machine iets kan krimpen +/- 10%. Om zo lang mogelijk van het beddengoed One te genieten raden we drogen in de droogtrommel af. Daarnaast blijft het katoen het langste mooi als je het beddengoed strijkt, doordat je hiermee de vezels weer glad strijkt. De stof is behandeld met Sun protector factor 3, dit is een keuze watbetreft het milieu. Een hogere sun protector betekend meer belasting voor het milieu. Hierdoor kan de stof helaas niet continu bloot gesteld worden aan te veel uv-licht.