Over Ons

Willemijn Walenkamp (1971) startte in 2007 met haar eerste ontwerpen voor Hinck. Haar uitgangspunt, dat luxueus wonen ook betaalbaar moet kunnen zijn, blijkt succesvol.

Als creatief directeur ontwerpt Willemijn meestal zelf en/of handelt rechtstreeks met een fabriek of atelier. Dit betekent dat zij niet werkt met tussenhandelaren. Dit zorgt ervoor dat je betaalbare accessoires kunt verwachten van de beste materialen. Daarnaast vindt zij het ook belangrijk dat de fabrikant een reële prijs krijgt voor de veelal ambachtelijke, handgemaakte producten. Willemijn controleert zelf de werkomstandigheden wanneer zij bij haar leveranciers langsgaat. Iedereen moet namelijk trots kunnen zijn op het eindproduct. Eveneens vindt zij het belangrijk dat er altijd gewerkt wordt met hoge kwaliteit materialen. Een uitdaging die tot op de dag van vandaag bij elke collectie opnieuw wordt waargemaakt.

De collecties wisselen keer op keer. Geometrische patronen, pure materialen, aparte kleuren, die elke collectie veranderen, maar toch iedere keer bij elkaar passen. Hinck producten zijn net anders dan de rest, zijn mooi op zichzelf, maar makkelijk te combineren in elk interieur. Willemijn wil met deze mix ervoor zorgen, dat je steeds opnieuw een andere sfeer kan creëren. De accessoires worden verkocht bij de diverse vestigingen van Loods 5 en in de Hinck webshop.

Pin It on Pinterest