PORTFOLIO

De mensen, persoonlijke touch en kleinschaligheid maken Hinck tot dit succes -Robbert-

Willemijn blijft dicht bij zichzelf en haar style en door haar eigen WIL (it’s all in the name) is zij zover gekomen en heeft Hinck tot het merk gemaakt wat het nu is.

-Charlotte-

Hinck projectinrichting

Naast een grote collectie kussens en woonaccessoires verzorgt Hinck ook uw projectinrichting. Voor de verhuur of verkoop van een woning kan het stylen en passend advies een wereld van verschil maken. Tevens kunnen we je persoonlijke stijl optimaal in een ruimte naar voren laten komen. Heb je vragen over je inrichting of wil je advies over je styling? Neem dan gerust contact met ons op. Hieronder zijn een aantal eerdere projecten te zien. Onder elk project zie je de opdracht en het eindresultaat.

hinck in projecten

Aangezien onze ontwerpen tijdloos en van een hoge kwaliteit zijn, zijn ze ook zeer geliefd onder architecten en stylisten. De afgelopen jaren zijn de producten van Hinck in meerdere restaurants, hotels, kantoren en stands gebruikt. Hieronder zijn een aantal projecten te vinden waaraan Hinck heeft meegewerkt of waaraan er producten zijn geleverd. 

Ben je zelf bezig met een project of heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.