Wash and Care

Bij Hinck helpen we je graag zo lang mogelijk te genieten van je producten. Hierbij speelt wash and care een belangrijke rol. Om er zeker van te zijn dat de producten zo lang mogelijk mooi blijven hebben we uit een lopende adviezen. Het materiaal hangt altijd samen met het ontwerp. Zo zou het bijvoorbeeld kunnen dat een product gezien het materiaal in het algemeen machinaal gewassen kan worden. Maar als deze handgeweven of bewerkt is kan dit als nog gevolgen hebben voor het design. Daarom raden we voor de kussens en plaids van Hinck uitsluitend dry clean only aan.

Benieuwd waar jouw Hinck product van gemaakt is? Kijk dan op het waslabel, daarnaast staat bij elk product op de webshop een link naar het materiaal waarvan het gemaakt is.

Handgeweven stoffen zijn prachtig om te zien maar vragen ook zeker om een bepaalde wash and care

Naast dat de palissander badmat zeer hygiënisch is neemt het hout de omgevingstemperatuur aan zodat het zorgt voor een aangenaam gevoel.

Mohair heeft een mooie glans en lijkt soms een beetje te schitteren. Hierdoor word mohair ook wel de ‘Diamantvezel’ genoemd.

De wash and care van wol heeft net even wat extra aandacht nodig, daar tegenover heb je er wel jaren lang plezier van

Badmatten van palissander en of teak zijn zeer hygiënisch, dit komt doordat er aan het hout geen bacteriën kunnen hechten zoals gebeurd bij stoffen badmatten.

Pin It on Pinterest